Sujuvan autoilun puolesta

Maikkulan Autohuolto tarjoaa sinulle paljon muitakin palveluita, joista hyödyt. Meidän kauttamme saat mm. varaosat hyvällä takuulla, sekä sijaisauton käyttöösi pidemmän huollon ajaksi. Olemme tehneet myös katsastamisen helpommaksi – katsastusapupalvelumme auttaa sinua alusta loppuun. Tutustu muihin palveluihimme alta!

Varaosat ja varaosatakuu

Varaosat meille toimittaa Tarviketori Oy, jonka valikoimista löytyy yleensä useampaa hinta- ja laatuvaihtoehtoa. Asiakkaan toivomuksesta järjestämme myös alkuperäiset varaosat.

Suosittelemme ottamaan varaosat meidän kauttamme. Kun varaosa on hankittu meiltä, vian ilmaantuessa voit tuoda autosi meille, ja jos hajonneen varaosan takuu vielä voimassa, asennamme uuden veloituksetta. Varaosatakuu on yleensä 15 tkm/2 v. Asiakkaan toimittamille osille emme voi antaa takuuta, joten osan mahdollisesti hajotessa tulee uusi vaihtotyö asiakkaan kustannettavaksi.

Auton varaosien keräämistä hyllyiltä

Sijaisauto

Autollesi tulee äkillinen huollon tarve, mutta auton käyttö on sinulle välttämätöntä? Ei hätää! Tarjoamme asiakkaillemme pidemmän huollon ajaksi sijaisauton käyttöön veloituksetta – tankkaat vain käyttämäsi polttoaineen (bensiini).

Sijaisautomme on luotettava ja pienikulutuksinen, sekä helppokäyttöinen Nissan Almera.

Vaivatonta katsastusta Katsastusapu­ palvelussamme

Meiltä saat käyttöösi helpon ja huolettoman Katsastusapupalvelun: tuot vain autosi meille, tarkastamme sen ja suoritamme tarpeelliset huollot, jonka jälkeen käytämme autosi katsastuksessa puolestasi!

Auton katsastus